Teekkaritorvet

Teekkaritorvet on Oulun tavoitelluin viihdeorkesteri, jonka soittajakunta on läpileikkaus uusista ja entisistä oululaisista opiskelijoista. Orkesterin toiminta on jatkunut jo viidenkymmenen vuoden ajan. Teekkaritorvet tarjoaa monipuolista, viihteellistä musiikkia erilaisiin juhlatilaisuuksiin ja tapahtumiin. Tämä orkesteri ei turhia jäykistele vaan puhaltaa itsensä ja yleisönsä kunnon meininkeihin!

Son Seis

Son Seis -salsaorkesterin keikoilla pääset nauttimaan huumaavasta kuubalaisesta tunnelmasta, rennosta meiningistä, valloittavista muusikoista ja villitsevästä tanssista.

Soitamme tuunattuja klassikoita ja kiihtyviä uutuuksia!

¡Nos vemos!

Royal Enfield Band

Royal Enfield Band

Royal Enfield Band soittaa komeaa bluesia ja rokkia. Bändi on kotoisin Oulu-Muhos -akselilta ja tyypeillä on pitkää ja leveää taustaa monissa eri kokoonpanoissa.

Bändin jäsenet ovat
Jari Pääkkölä (kitara, laulu)
Aimo Aronen (kitara)
Markku Tahvanainen (rummut)
Jukka Antila (basso)"

Weeds

Weeds on oululainen bluesbändi, jossa soittaa pitkän uran tehneitä soittajia. Bändin musiikki koostuu Amerikan vanhasta musiikkiperinteen eri lajeista, bluesin lisäksi myös bluegrassistä, westernswingistä ja countrystakin. Kappaleita on muun muassa Muddy Watersilta, Big Bill Broonzyltä, Hank Williamsilta, John Lee Hookerilta, Doc Watsonilta ja Mississippi John Hurtiltä.

Weeds on arvostetun ruotsalaisen blueslegendan Bill Öhrströmin luottobändi Suomessa ja hän kommentoi näin kuunneltuaan Weedsin levyä Picking Weeds vol.1: “I play your cd every so often and like it very much. It`s genuine and you all know what the blues are all about.”

Bändin motto on: "Kaikki kikkailu pois touhusta ja fokus itse asiaan"

 

Bändin jäsenet ovat:

Matti Järvi (laulu, kitara)
Veli Jokelainen (kitara, slide-kitara)
Esko Knuutila (pystybasso)
Jussi Raatikka (huuliharppu)
Jouni Juntunen (rummut, junapilli)

John Terry Band

John Terry Band on modernia jazzmusiikkia soittava yhtye, joka koostuu Oulun konservatorion ja Madetojan musiikkilukion opiskelijoista. Bändin vahvuus on yhdessä improvisointi ja vanhojen jazz-klassikkojen sovittaminen täysin uuteen soundimaailmaan. Yhtye soitti (silloin John Terry Quintettinä) upean keikan vuoden 2018 Sounds of Oulussa Voimala 1889:ssä.

Video viime vuoden Sounds of Oulu keikalta:

Yhtye on vahvistunut viime vuodesta yhdellä soittajalla.

Muusikot:
Santeri Saari, rummut
Ilari Kinnunen, perkussiot
Matti Korhonen, basso
Severi Seppänen, kitara
Sauli Rantakeisu, pasuuna
Jimi Ahlroos, saksofoni

John Terry Band